Pretraživanje

[__LOGIN__]

Svjetski kongres forenzičara

Deveta bijenalna konferencija u polju bioloških znanosti održava se od 22. do 26.06.2015. u Bolu

Svjetski kongres forenzičara

Povodom 9. ISABS konferencije o forenzičkoj, antropološkoj i medicinskoj genetici, stotine znanstvenika iz cijelog svijeta provest će 5 ljetnih dana u Bluesun hotelu Elaphusa, u blizini legendarne plaže Zlatni rat.Ova važna konferencija u polju bioloških znanosti održava se od 22. do 26.06.2015. Deveto je to u nizu bijenalnih okupljanja koje organizira Međunarodno društvo za primijenjene biološke znanosti (www.isabs.hr), udruženje posvećeno afirmaciji primijenjene molekularne biologije.

Krovne teme o kojima će se raspravljati na konferenciji uključuju molekularnu medicinu, forenzičku genetiku i genetičku antropologiju. Popis pozvanih predavača predvodi Henry C. Lee, jedan od najuglednijih forenzičkih znanstvenika na svijetu i osnivač Instituta za forenzičke znanosti "Henry C. Lee".

Konferencijski centar Bluesun hotela Elaphusa**** u Bolu pružit će svu potrebnu infrastrukturu i dvorane za ovo okupljanje. Centar se sastoji od 5 dvorana za konferencije i sastanke za do 1000 sudionika. Hotel Elaphusa ima i vlastiti Thalasso Wellness centar na 3500 m2, vanjske i unutarnje bazene, teniski klub s 26 zemljanih terena, kuglanu, golf simulator i mnoge druge sadržaje.

Elaphusa je na samo par minuta hoda od slavne plaže Zlatni rat, koju brojni svjetski mediji ističu kao jednu od najljepših na svijetu.

Kalendar događanja