Pretraživanje

[__LOGIN__]

Apartmani Eol

I.Gundulića 2a
+386 41 806 608

Kontakt osoba: Tanja

Parking: DA
Plaža:200 m
Market :100 m
Restoran:250 m
Centar:250 m
Apartmani Eol

Svi apartmani u Eol - apartmanima napravljeni su za vaš najveći užitak. Apartmani su izrađeni do detalja kako bi stvorili atraktivan ambijent. Svaki apartman ima balkon s pogledom na more, klimu, Wi-Fi internet, te namještaj visoke kvalitete.

Tip A-2+2

Broj kreveta: 2 , dodatni ležajevi: 2
1 apartman na dva kata za 2 odrasle osobe i 2 djece. Površine 73 m2 koji sadržava dnevni boravak sa kuhinjom, dva kupatila, jedno kupatilo ima veliku kadu, sobu i balkon na južnoj strani. Apartman je klimatiziran, sa satelitskom TV, DVD za filmove i zvučnicima za muziku, te ima poseban ulaz.

Tip B-2+2

Broj kreveta: 2 , dodatni ležajevi: 2
2 apartmana za 2 odrasle osobe i 2 djece. 2 apartmana za 2 odrasle osobe i 1 dijete. Površine 62 m2 koji sadržava dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilom s masažnom kadom, sobom sa balkonom i balkonom na južnoj strani. Apartman je klimatiziran, s satelitskom TV, DVD za filmove i zvučnicima za muziku, te ima poseban ulaz.

Tip C-2

Broj kreveta: 2
2 apartmana za 2 osobe. Površine od 40 m2 studio apartman sa kuhinjom, duplim krevetom, kupatilom s masažnom kadom i balkonom na južnoj strani. Apartman je klimatiziran, s satelitskom TV, DVD za filmove i zvučnicima za muziku, te ima poseban ulaz.