Pretraživanje

[__LOGIN__]

Apartmani Sarbunal

Hrvatskih domobrana 39
+385 98 471 169

Kontakt osoba: Andrej Bacic

Parking: DA
Apartmani Sarbunal

Od nedavno bavimo se iznajmljivanjem apartmana u Bolu te ponosno predstavljamo naša za sada tri, a uskoro i više, novouređena apartmana. Svi su apartmani novonamješteni i opremljeni klima uređajima, TV+SAT, balkonom...

Apartman A2+1

Broj kreveta: 2 , dodatni ležajevi: 1
Lijepo uređen apartman za 3 osobe sa klimom,TV+SAT. Nalazi se na drugom katu kuće. Na raspolaganju je potpuno opremljena kuhinja, dnevni boravak sa dodatnim ležajem, soba sa bračnim krevetom te velika terasa sa pogledom na more. Kuća ima svoje parkiralište.

Studio apartman A2

Broj kreveta: 2
Studio apartman za dvije osobe, novonamješten i opremljen klimom,TV+SAT. Apartman ima potpuno opremljenu kuhinju, kupaonicu sa toaletom, bračni krevet te malu terasu.Također, na raspolaganju je i parkirno mjesto.

Apartman A4+2

Broj kreveta: 4 , dodatni ležajevi: 2
Lijepo uređen apartman za 6 osoba nalazi se na drugom katu kuće. Apartman ima klimu,TV+SAT. U apartmanu se nalaze dvije dvokrevetne spavaće sobe, kuhinja, kupaonica sa toaletom, dnevni boravak i terasa sa pogledom na more. U dnevnom boravku se nalazi dodatni ležaj za dvije osobe. Parkirno mjesto je na raspolaganju.