Pretraživanje

[__LOGIN__]

Apartmani Sena

Gornja obala 2
+385 21 635 741

Kontakt osoba: Sena Kusanović

Parking: DA
Plaža:150 m
Market :150 m
Restoran:150 m
Centar:150 m
Apartmani Sena

Apartmani se nalaze u središnjem djelu Bola. Udaljenost apartmana od mora te centra mjesta je 250m. Nudimo smještaj u tri apartmana.Apartmani su opremljeni s klimom, TV/SAT. Svaki apartman ima rezervirano parking mjesto. Gosti na raspolaganju imaju roštilj.

A2+2

Broj kreveta: 2 , dodatni ležajevi: 1
Apartman A2+2 za max. 4 osobe. Nalazi se u prizemlju kuće. Apartman ima 55 m2. Sastoji se od kuhinje, dvije sobe s bračnim krevetom, kupaone, te terase s pogledom na more. Apartman je opremljen klimom, satelitskim TV-om. Apartman ima svoj parking, na raspolaganju je roštilj.

A4

Broj kreveta: 4
Apartman A4 za 4-5 osoba. Apartman se nalazi na drugom katu kuće. Apartman ima 63 m2. Sastoji se od kuhinje, dvije sobe s bračnim krevetom, kupaone te terase s pogledom na more. Apartman je opremljen klimom, satelitskim TV-om. Apartman ima svoj parking. Gosti imaju na raspolaganju roštilj.

A4+1

Broj kreveta: 4 , dodatni ležajevi: 1
Apartman A4+1 za max. 5 osoba. Apartman se nalazi na drugom katu kuće, ima 65 m2. Sastoji se od kuhinje s dnevnim boravkom i ležajem za jednu osobu, dvije sobe s bračnim krevetom, kupaone, te terase s pogledom na more. Apartman je opremljen klimom, satelitskim TV-om. Apartman ima svoj parking. Gosti imaju na raspolaganju roštilj.