Pretraživanje

[__LOGIN__]

Bolska litnja noć

16.8. Bolska riva, 20h

Bolska litnja noć

U Bolu, srijeda je dan kada turisti i domaći zajedno uživaju na rivi u Bolskoj litnjoj noći, uz muziku, domaću spizu, riblje zalogaje, slastice i pića. Ove srijede, 16. kolovoza, nastupit će grupa Face2Face koja svira rock, latino i funk muziku, a u Dalmaciji su poznati kao dobri zabavljači i po kvalitetnom muziciranju.

Bolska litnja noć započet će u 20 sati revijom polaznika dječje kreativne i reciklažne modne radionice "Uz malo lavura do lipih montura" koju je prošla dva tjedna u Bolu vodila modna dizajnerica Antonia Jakšić Dorotić.

Na radionici su djeca izrađivala prstenje, ogrlice, broševe i torbe. Nakon revije, polaznici radionice izložit će svoje radove za posjetitelje Bolske litnje noći i prodavati ih u humanitarne svrhe. Kako je radionica bila besplatna, i voditeljica radionice radila je volonterski, sav prihod od prodanih radova bit će doniran udruzi "Brački pupoljci". Radionica "Uz malo lavura do lipih montura" kao i Bolske litnje noći srijedom, dio su programa Bolskog lita koje organizira Centar za kulturu Općine Bol.