Pretraživanje

[__LOGIN__]

Apartmani Martinić

Petra Hektorovića 10
+385 91 502 7669

Kontakt osoba: Nikola Martinić

Parking: DA
Plaža:250 m
Market :200 m
Restoran:50 m
Centar:300 m
Apartmani Martinić

Ugodan boravak u Bolu želi Vam obitelj Martinić.

A3

Broj kreveta: 3
Ovaj trokrevetni apartman nalazi se u prizemlju privatne kuće. Apartman se sastoji od jedne trokrevetne spavaće sobe, kuhinje, kupaonice i dvorišta. Potpuno je namješten i opremljen te ima klimu i sat-TV. Kuća ima vlastito parkiralište.

A4

Broj kreveta: 4
Ovaj prostrani apartman (80m2) nalazi se na drugom katu privatne kuće. Apartman se sastoji od dvije spavaće sobe, kuhinje i dnevnog boravka, kupaone i velike terase (18m2) s prekrasnim pogledom na more i Bol. Apartman je potpuno namješten, te ima svu potrebnu opremu za ugodan boravak, klimu, SAT-TV, sušlio za kosu i dr. Kuća ima vlastito parkiralište.

A2+2

Broj kreveta: 2 , dodatni ležajevi: 2
Ovaj prostrani apartman nalazi se u prizemlju privatne kuće. Apartman se sastoji od jedne spavaće sobe, kuhinje i dnevnog boravka s dodatnim ležajem za dvije osobe, kupaone i lijepe terase. Apartman je potpuno namješten te ima svu potrebnu opremu za ugodan boravak, klimu i sat-TV. Kuća ima vlastito parkiralište.

A2+2

Broj kreveta: 2 , dodatni ležajevi: 2
Ovaj prostrani apartman nalazi se u prizemlju privatne kuće. Apartman se sastoji od jedne spavaće sobe, kuhinje i dnevnog boravka s dodatnim ležajem za dvije osobe, kupaone i lijepe verande. Apartman je potpuno namješten te ima svu potrebnu opremu za ugodan boravak, klimu i sat-TV. Kuća ima vlastito parkiralište.