Pretraživanje

[__LOGIN__]

Apartmani Martinić

Petra Hektorovića 10
+385 91 502 7669

Kontakt osoba: Nikola Martinić

Parking: DA
Plaža:250 m
Market :150 m
Restoran:150 m
Centar:300 m
Apartmani Martinić

Ugodan boravak u Bolu želi Vam obitelj Martinić.

A2 ***

Broj kreveta: 2

Ovaj dvokrevetni apartman nalazi se u prizemlju privatne kuće. Apartman se sastoji od jedne dvokrevetne spavaće sobe, kuhinje, kupaonice i dvorišta. Potpuno je namješten i opremljen te ima klimu i sat-TV i internet. Kuća ima vlastito parkiralište.

A2+2 ***

Broj kreveta: 2 , dodatni ležajevi: 2

Ovaj prostrani apartman nalazi se u prizemlju privatne kuće. Apartman se sastoji od jedne spavaće sobe, kuhinje i dnevnog boravka s dodatnim ležajem za dvije osobe, kupaone i lijepe terase. Apartman je potpuno namješten te ima svu potrebnu opremu za ugodan boravak, klimu, sat-TV i internet. Kuća ima vlastito parkiralište.

A2+2 ***

Broj kreveta: 2 , dodatni ležajevi: 2

Ovaj prostrani apartman nalazi se u prizemlju privatne kuće. Apartman se sastoji od jedne spavaće sobe, kuhinje i dnevnog boravka s dodatnim ležajem za dvije osobe, kupaone i lijepe verande. Apartman je potpuno namješten te ima svu potrebnu opremu za ugodan boravak, klimu, sat-TV i internet. Kuća ima vlastito parkiralište.

A4 ****

Broj kreveta: 4
Ovaj prostrani apartman (80m2) nalazi se na drugom katu privatne kuće. Apartman se sastoji od dvije spavaće sobe, kuhinje i dnevnog boravka, kupaone, dodatnog wc-a i velike terase (18m2) s prekrasnim pogledom na more i Bol. Apartman je potpuno namješten, te ima svu potrebnu opremu za ugodan boravak, internet, klimu, SAT-TV, sef, sušlio za kosu i dr. Kuća ima vlastito parkiralište.