Pretraživanje

[__LOGIN__]

10 najljepših lokacija za vjenčanja u Srednjoj Dalmaciji

25.10.2019.

10 najljepših lokacija za vjenčanja u Srednjoj Dalmaciji

U magazinu HOT SPOTS izašao je članak o 10 najljepših lokacija za vjenčanja u Srednjoj Dalmaciji, a među njima su mjesto našli Zlatni rat i Dominikanski samostan.

U tekstu piše: PLAŽA ZLATNI RAT, BOL. Jeste li znali da je vršak Zlatnog rata, tog fascinantnog prirodnog roga koji mijenja oblik sukladno djelovanju vjetra i morskih struja, omiljeno mjesto upravo – za vjenčanja? Pred matičarem, ali i prevoditeljem, svoje je sudbonosno “da” ondje izrekla čak i nekolicina inozemnih gostiju, a kako je ove godine Zlatni rat proglašen najljepšom plažom na svijetu, ne sumnjamo da će njegova popularnost i kao lokacije za vjenčanja – porasti! Želite li razmaziti nepca Vaših gostiju, u tome ćete zasigurno uspjeti sa nadaleko poznatom bračkom janjetinom, emblematičnom tortom hrapoćušom, te vrhunskim plavcima i zavodljivim, voćnim okusom pošipa, pa se pobrinite da se ovi gastro ambasadori Brača nađu na Vašem svadbenom meniju!

DOMINIKANSKI SAMOSTAN BOL. Jedna od najljepših građevina na obali idealna je lokacija za intimno, romantično vjenčanje o kojem će se dugo pričati.
Dominikanski samostan u Bolu nalazi se na poluotoku Glavica i na krajnjem istoku grada Bola koji sa crkvom Gospe Milosne i zvonikom daje poseban pečat mjestu.
U sklopu samostana nalazi se bogati srednjovjekovni botanički vrt. S ove jedinstvene lokacije pruža se pogled na more i otok Hvar.

Ostale lokacije pogledajte u originalnom ČLANKU.
 
Kalendar događanja