Pretraživanje

[__LOGIN__]

Apartmani - sobe Ivo i Margita Petrić : A2 - groundfloor

Broj kreveta: 2

Apartman za 2 osobe , 28 m2 i terasa 25 m2 sa pogledom na more, grillom sa opremom i drvom za loženje; - kuhinja i dnevna soba sa kaučem; - spavaća soba sa bračnim krevetom; - WC/kupatilo sa tuš kadom; - klima uređaj; - TV sa satelitskom antenom; DVD; FM radio + CD player + MP3; - štednjak sa pećnicom, kombinirani hladnjak sa ledenicom, kafe mašina, mixer, pegla i daska za peglanje, usisivač prašine, sušilo za kosu; - natkriti privatni parking.

Pogled na more
Odvojen ulaz
Kuhinja
Kupaonica
Toilet
Terasa
Roštilj
Air Condition
Satelitska TV
A2 - groundfloor

Kontakt osoba: Margita Petric

+385 21 635 321

Apartmani - sobe Ivo i Margita Petrić
Ruđera Boškovića 17
Parking: DA
Plaža:150 m
Market :100 m
Centar:150 m
Apartmani - sobe Ivo i Margita Petrić

Usluge iznamljivanja apartmana i soba se odvija u dvije kuće, udaljene 10 m jedna od druge: jedna ?nova? sa tri apartmana i jedna tzv. ?stara?, tipična dalmatinska kuća gdje se nalaze sobe sa upotrebom kuhinje. Apartmani imaju pogled na more: jedan se nalazi u prizemlju ( sagrađen 2003. ) i dva na prvom katu ( sagrađeni 2007.). Svi su moderno uređeni i opremljeni, te termički i akustički izolirani što pospješuje ugodan boravak. Obje kuće se nalaze u centru mjesta, ali van urbane gužve i neizbježnog kaosa ,sa privatnim parkingom i dosta slobodnog prostra za neometanu dječju igru. Obitelj Petrić ima dugogodišnje iskustvo u iznajmljivanju soba i apartmana ( od 1952. godine ) i uvijek smo na raspolaganju i usluzi svojim gostima kako bi proveli ugodno i nezaboravno ljetovanje.

Osim smještaja možemo vam ponuditi dalmatinske proizvode domaće proizvodnje kao vino, rakija i maslinovo ulje.
U razdoblju od 15. rujna do 15. lipnja TEL: +39 0731 209 102 ; GSM: +39 329 536 9175 (Pričamo hrvatski, engleski, talijanski)

Apartmani - sobe Ivo i Margita Petrić