Pretraživanje

[__LOGIN__]

Apartmani - sobe Ivo i Margita Petrić

Ruđera Boškovića 17
+385 21 635 321

Kontakt osoba: Margita Petric

Parking: DA
Plaža:150 m
Market :100 m
Centar:150 m
Apartmani - sobe Ivo i Margita Petrić

Usluge iznamljivanja apartmana i soba se odvija u dvije kuće, udaljene 10 m jedna od druge: jedna ?nova? sa tri apartmana i jedna tzv. ?stara?, tipična dalmatinska kuća gdje se nalaze sobe sa upotrebom kuhinje. Apartmani imaju pogled na more: jedan se nalazi u prizemlju ( sagrađen 2003. ) i dva na prvom katu ( sagrađeni 2007.). Svi su moderno uređeni i opremljeni, te termički i akustički izolirani što pospješuje ugodan boravak. Obje kuće se nalaze u centru mjesta, ali van urbane gužve i neizbježnog kaosa ,sa privatnim parkingom i dosta slobodnog prostra za neometanu dječju igru. Obitelj Petrić ima dugogodišnje iskustvo u iznajmljivanju soba i apartmana ( od 1952. godine ) i uvijek smo na raspolaganju i usluzi svojim gostima kako bi proveli ugodno i nezaboravno ljetovanje.

Osim smještaja možemo vam ponuditi dalmatinske proizvode domaće proizvodnje kao vino, rakija i maslinovo ulje.
U razdoblju od 15. rujna do 15. lipnja TEL: +39 0731 209 102 ; GSM: +39 329 536 9175 (Pričamo hrvatski, engleski, talijanski)

A2 - groundfloor

Broj kreveta: 2
Apartman za 2 osobe , 28 m2 i terasa 25 m2 sa pogledom na more, grillom sa opremom i drvom za loženje; - kuhinja i dnevna soba sa kaučem; - spavaća soba sa bračnim krevetom; - WC/kupatilo sa tuš kadom; - klima uređaj; - TV sa satelitskom antenom; DVD; FM radio + CD player + MP3; - štednjak sa pećnicom, kombinirani hladnjak sa ledenicom, kafe mašina, mixer, pegla i daska za peglanje, usisivač prašine, sušilo za kosu; - natkriti privatni parking.

A2 - 1st floor

Broj kreveta: 2
Apartman za 2-3 osobe, 33 m2 i terasa 9 m2 sa pogledom na more; - kuhinja i dnevna soba sa kaučem (140x200); - 1 spavaća soba sa bračnim krevetom; - 1 WC/kupatilo sa tuš kadom; - LCD TV 82 cm sa satelitskom antenom; DVD; FM radio + CD player + MP3; - perilica suđa, štednjak sa pečnicom, kombinirani hladnjak sa ledenicom, kafe mašina, mixer, toster, pegla i daska za peglanje, usisivač prašine, sušilo za kosu; - privatni parking.

A4 - 1st floor

Broj kreveta: 4
Apartman za 4-6 osoba, 55 m2 i terasa 13 m2 (dijelom natkrivena), sa pogledom na more; - kuhinja i dnevna soba sa kaučem (160x200); - 2 spavaće sobe sa bračnim krevetom; - 2 WC/kupatilo sa tuš kadom ( jedno WC/kupatilo se nalazi u spavačoj sobi ); - LCD TV 82 cm sa satelitskom antenom; DVD; FM radio + CD player + MP3; - perilica suđa, štednjak sa pečnicom , kombinirani hladnjak sa ledenicom, kafe mašina, mixer, toster, pegla i daska za peglanje, usisivač prašine, sušilo za kosu; - privatni parking.

Rooms/Zimmer/Camere

Broj kreveta: 2
Tipiča dalmatinska kuća, sagrađena prije više od sto godina od bračkog kamena i zidovima debljine 60 cm sa kamenim krovom i zelenim prozorima. Kuća ima tri kata, obitelj Petrić koristi prizemlje ( konoba i dnevni dio ) i prvi kat, a na drugom katu se nalaze spavaće sobe (dvokrevetne sa bračnim krevetom i jednokrevetne), sve sa pogledom na more. Sobe su prostrane, poneke sa dva prozora, uređene i opremljene jednostavno ali kompletno i ugodno. Na katu su dva WC/kupatila, jedno sa tuš kadom i drugo sa kadom. Kuća ima dvorište, u hladu stabla duda ( murva ), sa dalmatinskom kućicom sa tipičnim kamenim krovom u kojoj se nalazi kuhinja ( dva štednjaka, tri hladnjaka, jedan sa ledenicom, kompletno suđe) i kominom ( grill ), sve na raspolaganju naših gostiju. U stoljetnom hladu ?murve?, se nalaze stolovi i stolice gdje naši gosti mogu jesti, družiti se sa ostalim gostima i nazdraviti sa časicom domaćeg vina ( Bolski Plavac ). Kuća je idealna za obitelji, grupe prijatelja i mlade željnih novih poznanstava. Ima privatni parking i prostor za neometanu dječju igru.